top of page

Studio Cosmas

+

Wij zijn een dynamische ontwerpstudio gericht op architecturale omgevingen. Met een brede focus op standontwerp, interieurontwerp, prefab recreatiewoningen en tuinkantoren, gebouwen, paviljoens en meubelontwerp, streven we ernaar om samen met onze klanten nieuwe mogelijkheden te ontdekken en te realiseren. Onze benadering is gebaseerd op een open geest en een ontwerpproces dat op maat is gemaakt voor de specifieke uitdagingen van elk project.

.

studio-cosmas-freelance-standontwerp-wolf-oil-Automechanika-1.jpg.jpg

Old Skool

Bij Studio Cosmas beginnen we elk project met een creatief brainstorm- en schetsproces, waarbij we traditionele technieken combineren met innovatieve ideeën. Ons team van ruimtelijke ontwerpers en ingenieurs werkt nauw samen met aannemers om een sterke identiteit en functionaliteit te garanderen bij de uitvoering van projecten, of het nu gaat om kleine details of grote oppervlakken.

Het team

+

cosmasbronsgeest.jpg

Cosmas Bronsgeest

cb@studiocosmas.com

+31 (0) 6 2187705

gerdinagirardi.jpg

Gerdina Girardi

Gerdina@studiocosmas.com

+31 (0) 6 22642792

foto jarek.jpg

Jarek Biniek

Wat ons onderscheidt, is onze innovatieve aanpak, onze ongeëvenaarde aandacht voor detail en onze toewijding aan het creëren van boeiende en gedenkwaardige ervaringen voor bezoekers.

bottom of page